Porton
Blog

Doživljaji i aktivnosti za obitelj i djecu

Uz pregršt doživljaja i aktivnosti za djecu, provedite u Istri pravi obiteljski dan pun zabave! Pružite svojoj djeci nezaboravno iskustvo, i pridružite im se u avanturističkim spustovima, otkrivanju podvodnog svijeta Istre, prapovijesnih tajni i misterija zvjezdanog neba!

Ovo su najbolje atrakcije i aktivnosti za djecu i obitelj u Istri:

  • Zip Line Pazinska jama i Adrenalinski park Kringa – let preko velebne Pazinske jame, ili zabava u adrenalinskom parku Kringa gdje možete iskušati svoje fizičke vještine spretnosti? Oboje su nezaboravna zabava za djecu i odrasle.
  • Vodeni parkovi Aquacolors Poreč i Istralandia – zabavne vodene atrakcije za obitelj i djecu gdje možete birati želite li adrenalinsko, opuštajuće ili obiteljsko iskustvo! Prepustite se atrakcijama ovih dvaju vodenih parkova u Istri te uživajte u bezbroj bazena, tobogana i vodenih atrakcija za razigranu ljetnu zabavu!
  • Podvodni park Verudela - atrakcija je za djecu i odrasle kojom ćete upoznati podmorje ove plaže u Puli! Noseći zaštitne kacige koje omogućavaju dovod kisika, isprobajte ovu neobičnu šetnju u kojoj ćete susresti i ostale stanovnike mora!
  • Zvjezdarnica Višnjan posjet zvjezdarnici Višnjan moguć je uz prethodnu najavu tijekom srpnja i kolovoza! Smještena na prekrasnoj visoravni u selu Tićan, zvjezdarnica Višnjan impresivan je i međunarodno priznati astronomski centar gdje ćete kroz grupne ili individualne ture saznati tajne Sunčeva sustava te čak teleskopom promatrati zvijezde!
  • Escape room kaštel Morosini-Grimani – otputujte u daleku prošlost srednjeg vijeka u dvorcu Morosini-Grimani, okušajte svoje viteške vještine i oduprite se velikim iskušenjima! Escape room Morosini-Grimani je interaktivna zabava za djecu i obitelj! Proživite ponovno misterije i bitke ovog viteškog dvorca u Istri!
  • Tematski park Sanc. Michael – nedaleko od Svetvinčenta, doživite srednji vijek u tematskom dvorcu Sanc. Michael. Ovo impresivno veliko izdanje potpuno je izgrađeno od drva, a u njemu možete uživati u raznim igrama, atrakcijama i sadržajima srednjovjekovne tematike!
  • Dinopark Funtana – koracima prapovijesnih dinosaura zakoračite u pravu avanturu za djecu i odrasle! Vrhunski zabavni park Dinopark u Funtani kraj Poreča ima pregršt adrenalinskih aktivnosti, sportova i interaktivnih predstava koje će na edukativan način približiti prapovijesno doba i njegove nekadašnje stanovnike!
  • Aquarium Pula – razni postavi akvarija u Puli podučit će djecu i odrasle sve o jadranskim, mediteranskim i tropskim ribama te o nekim slatkovodnim! Ovaj impresivni akvarij nudi i edukativne programe za djecu kojima se nastoji podići svijet o važnosti očuvanja prirode i životinja. Akvarij u Puli otvoren je svaki dan tijekom cijele godine!
  • Ptičji park Papago, Poreč – u ptičjem parku u Papago u Poreču upoznajte oko 200 ptičjih vrsta koje ga nastanjuju. Brojni zabavni i edukativni sadržaji za djecu ovaj ptičji park čine pravom avanturom u prostranoj zelenoj šumi!
  • Treba Vam pomoć u organiziranju i rezervaciji aktivnosti za djecu i obitelj tijekom boravka u Istri? Obratite nam se na sales@porton.hr, zajedno ćemo pronaći idealnu aktivnost za Vašu obitelj!