Porton

Sadržaji i usluge

Briga i posvećenost vašem zadovoljstvu naš je prioritet

Sve što trebate za bezbrižan odmor

Usluga visoke kvalitete.

Restoran i bar

Restoran Nauta se nalazi u srcu Porton Nature Hideoutsa i odličan je početak istraživanja gastronomske ponude Istre i Hrvatske. Na plaži preko puta Porton Nature Hideoutsa nalazi se snack bar s natkrivenom terasom i raznovrsnom ponudom pića, koktela i hrane. Uživajte u opuštajućoj atmosferi koja će Vam podariti dodatnu energiju za osvajanje plavetnila Jadrana.

Plaža

Ponosni smo Vam predstaviti plažu s najlijepšnim pogledom u Hrvatskoj, pogledom na stari grad Rovinj i crkvu sv. Eufemije. Na plaži se nalazi i cocktail i snack bar te je idealno mjesto za opuštanje i cjelodnevnu zabavu svih generacija.

Masaže

Uz odmor za dušu, koji Vam omogućuje okruženje kampa, njegova bujna priroda i blizina mora, ponekad nam je potreban i odmor za tijelo. Naše osoblje je licencirano i trenirano za klasične, sportske i medicinske masaže, tako da uvijek možete reći da idete na masažu iz terapijskog, a ne samo opuštajućeg razloga – i svi će Vam morati povjerovati.

Trgovina i pekarnica

Na prostorima Portona smjestila se i trgovina s robom široke potrošnje, u kojoj se mogu kupiti osnovne namirnice koje su potrebne gostima na odmoru. Neka Vas ne iznenade mirisi svježe pečenog kruha i peciva dok šećete kroz stare šume Porton Nature Hideoutsa. U našoj pekarnici svaki dan ćete pronaći svježe pekarske proizvode.

Sadržaji i usluge

Plaža
Plaža
Restorani
Restorani
Izleti
Izleti
Besplatni Wi-Fi
Besplatni Wi-Fi
Pekara
Pekara
Beach bar
Beach bar
Rent a car
Rent a car
Masaža
Masaža
Parking
Parking
Ljubimci dobrodošli
Ljubimci dobrodošli
Trgovina
Trgovina
WC
WC

Mapa kampa

Smještaj

Smještaj