COVID-19 informacije i sigurnost

Sanitarni čvorovi

Smješteni na pet strateških punktova diljem Portona, moderni sanitarni čvorovi pružaju Vam sve ono što je potrebno za vrijeme Vašeg odmora.

Budući da su u neposrednoj blizini većine parcela, ne morate se brinuti oko pristupa tuševima s toplom vodom, prostorijama za pranje suđa i zajedničkim toaletima.

 
Osim osnovnih sadržaja, u Porton Nature Hideoutsu Vas čeka i poseban prostor za presvlačenje beba, prostori za strojno pranje i sušenje rublja, kao i poseban prostor za kupanje kućnih ljubimaca, kako bismo i našim četveronožnim prijateljima pružili ugodan godišnji odmor.


Porton Floating Homes
- - -
20% popusta na rane rezervacije.
Predbilježite se za primanje

Posebna ponuda

Radimo na povezivanju automatskog sustava za slanje posebnih ponuda s našom web stranicom. Do tada, a ukoliko želite primati naše posebne ponude i novosti, pošaljite nam email na info@porton.hr i dodat ćemo Vas na listu primatelja.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se