COVID-19 informacije i sigurnost

COVID-19 informacije i sigurnost

Uvijek smo se pridržavali visokih higijenskih standarda, a u svjetlu trenutne COVID situacije smo poduzeli dodatne mjere kako bismo Vam osigurali siguran i kvalitetan odmor u Porton Nature Hideoutsu.
 
 
Dodatne mjere unutar kampa
 
 • Svi pružatelji naših dodatnih usluga obvezuju se nositi osobnu zaštitnu opremu prilikom pružanja usluga na prostorima naših kampa.
 • Sve smještajne jedinice temeljito se čiste i dodatno dezinficiraju odobrenim sredstvom.
 • Posebna pažnja posvećuje se tvrdim površinama i visoko dodirnim točkama kao što su tipke, prekidači za svjetlo, daljinski upravljači, kuhinjski uređaji, kvake na vratima i ograde.
 • Kao pomoć u održavanju dobrih higijenskih standarda, gosti tijekom boravka na raspolaganju imaju antibakterijska sredstva za čišćenje i sapun za ruke.
 • Uobičajena razdoblja prijave u smještajne jedinice mogu se izmijeniti kako bi se odjelu domaćinstva omogućilo dodatno vrijeme za temeljite procese čišćenja potrebne za svačiju sigurnost, a gosti će biti obaviješteni o eventualnim promjenama vremena prijave i odjave prije svog boravka.
 
100% besplatno otkazivanje rezervacija 7 ili 14 dana prije Vašeg dolaska
 
U ovim nepredvidivim vremenima neke stvari moraju ostati 100% sigurne. Posvećujemo posebnu pažnju svim našim gostima, a glavni nam je zadatak osigurati Vam maksimalnu fleksibilnost. Da bi bili sigurni za vrijeme planiranja Vašeg budućeg putovanja, nudimo Vam fleksibilne uvjete rezervacije i jamčimo besplatno otkazivanje istih do 7 dana prije dolaska za vrijeme niske sezone te do 14 dana prije dolaska za vrijeme visoke sezone. Rezervirajte na vrijeme i odaberite najbolji smještaj po izvrsnim cijenama potpuno bezbrižno.Za sva dodatna pitanja i informacije na raspolaganju Vam je rezervacijski tim Porton. Javiti nam se možete putem telefona na +385 (0)52 813 557 ili emaila sales@porton.hr.
 
 
Preporuke za sprečavanje širenja COVID zaraze
 
Kako bismo najbezbolnije prošli kroz razdoblje društvene, gospodarske i socijalne krize, u nastavku Vam donosimo preporuke za zaštitu, održavanje higijene i sprečavanje širenja COVID zaraze:
 • Redovito perite ruke vodom i sapunom ili koristite sredstvo za čišćenje / dezinficijens na bazi alkohola.
 • Kod kašljanja i kihanja pokrijte usta i nos laktom ili maramicom koju kasnije bacite u kantu za smeće i operite ruke.
 • Izbjegavajte dodirivanje lica, usta i očiju.
 • Izbjegavajte bliski kontakt s bolesnim osobama koje pokazuju simptome (vrućica, kašalj i / ili otežano disanje).
 • Izbjegavate rukovanje i bliski razgovor - držite distancu od najmanje 1,5 m.
 • Neka smještajne jedinice budu prozračene i pokušajte provesti što više vremena na otvorenom.
 • Izbjegavajte veće skupine ljudi i javna okupljanja.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se